Skip to main content

Zuivel in een nieuw jasje? – alternatieve ingrediënten voor zuivelproducten - Voorjaassymposium 2024

Poster VJS 2024 final  

Op 11 april 2024 vond het Voorjaarssymposium van het Genootschap ter bevordering van Melkkunde plaats bij HAS green academy. 

Het voorjaarssymposium bij HAS green academy in Den Bosch was een groot succes! Met inhoudelijk fantastische sprekers en de posterpresentaties en een uitgebreide rondleiding door de techno-hal en laboratoria zijn we weer vollop geinspireerd in mogelijkheden voor de toekomst.  Dank aan alle sprekers en de gastvrijheid van HAS green academy.

 

 

 

 

 

 

Lees meer: Zuivel in een nieuw jasje? – alternatieve ingrediënten voor zuivelproducten - Voorjaassymposium 2024

Daarom is onze zuivel veilig - Najaarssymposium 2023

NJS 2023 Daarom is onze zuivel veilig

Op 5 oktober 2023 vond het Najaarssymposium van het Genootschap ter bevordering van Melkkunde plaats bij Qlip te Zutphen.

Het Najaarssymposium bij het laboratorium van Qlip in Zutphen was een groot succes! Met inhoudelijk fantastische sprekers en een uitgebreide rondleiding door het laboratorium weten we waarom onze zuivel veilig is! Dank aan alle sprekers en de gastvrijheid van Qlip.

 

 

 

 

Lees meer: Daarom is onze zuivel veilig - Najaarssymposium 2023

115 jaar (smaak) beleving! Culinair met zuivel - Voorjaarssymposium 2023

Najaarssymposium 2022 No Cows today1Op 20 april 2023 vond het Lustrumsymposium van het Genootschap ter bevordering van Melkkunde plaats bij SmaakPark te Ede.

Op deze bijzondere dag staken we de handen uit de mouwen en hebben we ons eigen diner op unieke wijze met de collega’s van SmaakPark Ede bereid. We gingen aan de slag met texturen, smaakontwikkelingen, ruiken, proeven en maakten bijzondere gerechten.

Daarnaast hebben we kunnen luisteren naar verschillende lezingen over smaak maken met microben; hoe texturen onze sensorische ervaring beïnvloeden en de productontwikkeling van desserts voor de horeca markt.

Tevens is tijdens dit symposium Tineke van der Haven benoemd tot Erelid van het Genootschap ter bevordering van Melkkunde.

Lees meer: 115 jaar (smaak) beleving! Culinair met zuivel - Voorjaarssymposium 2023