menu
  • Home
  • Het genootschap
  • Symposia
  • P. Walstra prijs
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Leden login

Realisatie: FrissIT

Breadcrumbs

  • U bevindt zich hier:  
  • Home
  • Symposia
  • Aankondigingen
  • Voorjaarssymposium 2019: "Enzymen: geknipt voor de zuivel"
  • Presentaties
  • Verslagen
  • Aankondigingen

Voorjaarssymposium 2019: "Enzymen: geknipt voor de zuivel"

Tweet

Promotie banner VJS 2019 

In de zuivel wordt veelvuldig gebruik gemaakt van enzymen. We kunnen ze inzetten om specifieke functionele, sensorische of nutritionele doelstellingen te bereiken. Kaas zouden we niet kennen zonder enzymen. Maar ook nieuwe producten worden mogelijk gemaakt door enzymen, zoals lactosevrije melk, of kindervoeding met functionele koolhydraten. Ook bevat melk zelf verschillende enzymen. Liggen daar eigenlijk nog kansen? Tijdens dit symposium bij DSM in Delft gaan we hier dieper op in.

Schrijf je snel in. Het aantal plaatsen is beperkt!

 

Programma (verdere details volgen nog):

10:00 - Ontvangst met koffie en thee bij DSM, Alexander Fleminglaan 1 te Delft
10:30 - Welkomstwoord voorzitter
10.45 - Lezing 1 - Enzymen in (rauwe) melk (Peter de Jong, Principal Scientist Processing, NIZO)
11:15 - Lezing 2 - Trends – markt (Pim van Hee, Innovatiemanager, DSM)
12:00 - Lunch
13:00 - Algemene ledenvergadering
13:30 - Lezing 3 - Galacto-Oligosacchariden (GOS) in kindervoeding (Dr. Bas Kuipers, R&D Project Leader, FrieslandCampina)
14:00 - Lezing 4 – Reiniging dmv enzymen (spreker volgt)
14:30 - Pauze
15:00 - Lezing 5 - Enzymen in kaas (Gert van de Hoven, Product and Application Specialist Cheese, DSM)
15:30 - Rondleidingen
17:00 - Borrel (alcoholvrij)
18:00 - Einde symposium

Evenement Eigenschappen

Datum 11 april 2019
Einddatum 11 april 2019
Registratie Startdatum 08-feb-2019
Max. deelnemers 80
inschrijven kan tot 28 maart 2019
Prijs per persoon Niet leden € 65. Leden €40. Studenten en gepensioneerde leden € 20. Ere-leden gratis.
Locatie DSM Food Specialties
  • Inschrijven
  • Nodig vriend uit

Secretariaat

Rianne Ruijschop
NIZO food research BV
Postbus 20
6710 BA Ede

 

 

 

e:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie

Vacant

 


 

 

 

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lidmaatschap

Voor slechts 20 euro per jaar bent u lid van Het Genootschap.

  • Toegang tot het besloten gedeelte van de website;
  • Deelname aan symposia tegen gereduceerd tarief;
  • Ontvangen van onze periodieke nieuwsbrief.

Interesse? Meld u via e-mail aan bij de secretaris!

  • Home
  • Het genootschap
  • Symposia
  • P. Walstra prijs
  • Nieuwsbrief
  • Contact
  • Leden login

Realisatie: FrissIT

Back to top