Cold Cases in Cheese - Breinbrekers in de kaasproductie - Najaarssymposium 2024
Met trots nodigen we u uit voor het najaarssymposium van het Genootschap ter Bevordering van Melkkunde op donderdag 17 oktober 2024 bij de CONO Kaasmakers in Westbeemster:
Cold Cases in Cheese – Breinbrekers in de kaasproductie
In samenwerking met CONO Kaasmakers zullen ons gaan verdiepen in de kaasproductie, te weten in de zogenoemde breinbrekers die (nog steeds) in de kaaswereld spelen, denk hierbij aan boterzuur, luchtranden en het gebruik natamycine.
Het symposium vindt plaats bij: CONO Kaasmakers aan de Rijperweg 20, 1464 MB te Westbeemster
Programma
Het detail programma volgt op korte termijn.
Er zullen sprekers zijn van NIZO, Tetrapak, Lanxess en CONO Kaasmakers.
De kosten van het symposium (incl. koffie en thee en diner) bedragen €55 voor leden, €80 voor niet leden, €20,- voor studenten en ereleden zijn gratis.
Bent u nog geen lid? Meldt u zich eerst hier aan als lid! Daarna kunt u zich als lid registreren voor het symposium.
Evenement Eigenschappen
Datum | 17 oktober 2024 |
Einddatum | 17 oktober 2024 |
inschrijven kan tot | 9 oktober 2024 |
Max. deelnemers | 100 |
Prijs per persoon | €55 voor leden, €80 voor niet-leden, €20 voor studenten, ere-leden gratis. |
Locatie | CONO Kaasmakers |