Forum gebouw (102), Wageningen Universiteit

Per openbaar vervoer
Via Utrecht of Arnhem per trein naar station Ede-Wageningen. Vanaf het station met bus 88 naar Wageningen, halte Droevendaalsesteeg (ongeveer 15 minuten, lijn 88 gaat 4x per uur). Let op: lijn 88 vertrekt in Ede niet zoals alle andere bussen van het busstation maar van de zuidzijde van het station. (Als je de trap afkomt links). Raadpleeg voor een reisadvies van deur tot deur www.9292ov.nl of de NS reisplanner, www.ns.nl of bel 0900-9292.

Per auto
Uit Utrecht of Arnhem:
Neem op de A12 de afslag Ede, Bennekom, Wageningen. Volg de ANWB-borden richting Wageningen en binnen de bebouwde kom de Wageningen UR borden, richting gebouw nummer 102.
Uit Nijmegen:
Neem op de A50 de afslag Renkum, Oosterbeek, Wageningen. Volg de ANWB-borden richting Wageningen en binnen de bebouwde kom de Wageningen UR borden, richting gebouw nummer 102.
Uit Tiel:
Neem op de A15 de afslag Rhenen. Volg de ANWB-borden naar Rhenen en vervolgens richting Wageningen. Volg in Wageningen de Wageningen UR borden, richting gebouw nummer 102.

Parkeren
Direct bij de hoofdinvalswegen van Wageningen staat Wageningen Campus aangegeven. Volg op de campus de P-route naar P1 of P4. Vanaf alle grote parkeerplaatsen staat de route aangegeven naar de afzonderlijke gebouwen op de campus. Het gebouwnummer van Forum is 102.