Skip to main content

Save the date: Najaarssymposium op 17 oktober

savedate

Op 17 oktober 2024 zal het Najaarssymposium plaatsvinden. Het bestuur is druk bezig met het vaststellen van het programma, maar het belooft een mooie middag te gaan worden. We zullen ons gaan verdiepen in de kaasproductie, te weten in de zogenoemde breinbrekers die (nog steeds) in de kaaswereld spelen. De titel van het symposium is dan ook als volgt:

Cold Cases in Cheese - Breinbrekers in de kaasproductie. 

Meer details over het programma en inschrijving volgen in augustus. 

Zuivel in een nieuw jasje? – alternatieve ingrediënten voor zuivelproducten - Voorjaassymposium 2024

Poster VJS 2024 final  

Op 11 april 2024 vond het Voorjaarssymposium van het Genootschap ter bevordering van Melkkunde plaats bij HAS green academy. 

Het voorjaarssymposium bij HAS green academy in Den Bosch was een groot succes! Met inhoudelijk fantastische sprekers en de posterpresentaties en een uitgebreide rondleiding door de techno-hal en laboratoria zijn we weer vollop geinspireerd in mogelijkheden voor de toekomst.  Dank aan alle sprekers en de gastvrijheid van HAS green academy.

 

 

 

 

 

 

Lees meer: Zuivel in een nieuw jasje? – alternatieve ingrediënten voor zuivelproducten - Voorjaassymposium 2024

Daarom is onze zuivel veilig - Najaarssymposium 2023

NJS 2023 Daarom is onze zuivel veilig

Op 5 oktober 2023 vond het Najaarssymposium van het Genootschap ter bevordering van Melkkunde plaats bij Qlip te Zutphen.

Het Najaarssymposium bij het laboratorium van Qlip in Zutphen was een groot succes! Met inhoudelijk fantastische sprekers en een uitgebreide rondleiding door het laboratorium weten we waarom onze zuivel veilig is! Dank aan alle sprekers en de gastvrijheid van Qlip.

 

 

 

 

Lees meer: Daarom is onze zuivel veilig - Najaarssymposium 2023