Najaarsymposium 2017 - De Complexe Wereld van Gefermenteerde Zuivel
Programma
09:00 Ontvangst met koffie en thee
09:25 – 09:30 Opening door de dagvoorzitter
09:30 – 09:45 Welkom en introductie CSK Wageningen
Dr. Wilco Meijer (Director R&D - CSK Food Enrichment)
09:45 – 10:30 Experimental evolution of lactic acid bacteria and their potential in fermented foods
Dr. Herwig Bachmann (Expertise Group Leader Fermentation - NIZO)
10:30 – 11:15 Kill the winner maintaining the complexity
Prof. dr. Eddy Smid (Hoogleraar - Wageningen University)
11:15 – 11:45 Koffiepauze
11:45 – 12:30 Culturen ontwikkelen in de industrie
Ir. Hans Brandsma (Scientist R&D - CSK Food Enrichment)
12:30 – 14:15 Lunch & Nieuw! Postersessie (try-out); Ledenvergadering
14:15 – 14:45 Wereldse blik op gefermenteerde zuivel
Dr. Gerrit Smit (managing director - Yili Innovation Centre Europe)
14:45 – 15:15 Improving health and wealth in East-Africa by a starter culture for probiotic yoghurt
Prof. dr. Remco Kort (TNO, VUA, Yoba-for-life foundation)
15:15 – 16:30 Rondleiding & borrel bij CSK Innovation Centre
Evenement Eigenschappen
Datum | 2 november 2017 |
Einddatum | 2 november 2017 |
inschrijven kan tot | 19-okt-2017 |
Prijs per persoon | € 40 voor leden, € 65 voor niet leden en € 20 voor studenten. |
Locatie | Orion gebouw, WUR, Wageningen (Parkeren bij CSK) |